Soprano ICE Platinum

Effectieve laserontharing

Wil je voorgoed af van ongewenste haargroei? Kies dan voor de effectieve laserontharing met Soprano ICE Platinum. Dit geavanceerde laserapparaat combineert meerdere lasertechnieken en zorgt voor een pijnloze behandeling met blijvend resultaat. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Met de krachtige laserstraal wordt het haarzakje vernietigd, waardoor er geen nieuwe haargroei meer mogelijk is. Na een aantal behandelingen, afhankelijk van je haarkleur en huidtype, geniet je van een gladde en haarvrije huid. Ervaar de voordelen van Soprano ICE Platinum en zeg gedag tegen scheren, harsen en epileren.

jasmine flowers white2.png
12

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Definitieve ontharing

Klaar met het dagelijks gedoe van scheren en harsen? Kies voor definitieve ontharing met Soprano ICE Platinum. Dit unieke laserontharingsapparaat combineert drie verschillende lasertechnieken en is geschikt voor alle huidtypen. Of je nu een lichte, donkere of gevoelige huid hebt, met Soprano ICE Platinum kun je snel en effectief ongewenste haargroei verwijderen.

De behandeling is vrijwel pijnloos en de resultaten zijn blijvend. Na een aantal sessies, afgestemd op jouw haarkleur en huidtype, kun je genieten van een langdurig haarvrije huid. Ontdek de voordelen van Soprano ICE Platinum en ervaar het gemak van definitieve ontharing.

jasmine flowers white2.png
8
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Haarvrije toekomst

Droom je van een haarvrije toekomst? Maak kennis met Soprano ICE Platinum, het veilige en gecertificeerde laserontharingsapparaat. Met de combinatie van verschillende lasertechnieken biedt dit geavanceerde apparaat een effectieve en betrouwbare oplossing voor ongewenste haargroei.

Of je nu je benen, oksels, bikinilijn of andere gebieden wilt behandelen, Soprano ICE Platinum is geschikt voor diverse zones en alle huidtypen. De behandeling is vrijwel pijnloos en dankzij de snelle sessies kun je snel resultaat verwachten. Zeg vaarwel tegen dagelijks scheren en ontdek de voordelen van Soprano ICE Platinum voor een haarvrije toekomst.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?