PMU Lips

PMU lips

Ontdek PMU Lips bij Cosmetology Laser & Beauty Clinic voor volle en verzorgde lippen. PMU Lips is een vorm van semi-permanente make-up die met een ultrafijne naald op de lippen wordt gepigmenteerd. Met deze behandeling kunt u asymmetrie corrigeren, smalle lippen voller laten lijken en bleke lippen opfrissen met een kleur naar keuze.

Het resultaat van PMU Lips blijft gemiddeld 3 jaar zichtbaar en de behandeling bestaat uit 2 sessies. Ervaar de voordelen van PMU Lips en geniet op elk moment van de dag van prachtige lippen.

jasmine flowers white2.png
3

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Langdurige schoonheid

Bereik langdurige schoonheid met PMU Lips bij Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Deze vorm van semi-permanente make-up zorgt voor prachtige lippen die er op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Of u nu asymmetrie wilt corrigeren, smalle lippen voller wilt laten lijken of bleke lippen wilt opfrissen, PMU Lips biedt de oplossing.

De behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur en bestaat uit 2 sessies met een interval van 6 weken. Het resultaat van PMU Lips blijft ongeveer 3 jaar zichtbaar. Ontdek de voordelen van PMU Lips en geniet van langdurige schoonheid.

jasmine flowers white2.png
9
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Innovatieve behandeling

Ervaar pijnloze en mooie lippen met PMU Lips bij Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Deze innovatieve behandeling van semi-permanente make-up zorgt voor prachtige lippen die er natuurlijk uitzien. Met een verdovende crème wordt de behandeling aangenamer gemaakt.

PMU Lips is geschikt voor het corrigeren van asymmetrie, het creëren van vollere lippen en het opfrissen van bleke lippen. Het resultaat van PMU Lips blijft gemiddeld 3 jaar zichtbaar en de behandeling bestaat uit 2 sessies. Ontdek de schoonheid van PMU Lips en geniet van mooie en verzorgde lippen.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?