Pixel C02 laser

Stralende teint

Bij Cosmetology bieden we de innovatieve Pixel CO2 laserbehandeling aan om je huid te revitaliseren en een stralende teint te creëren. Deze geavanceerde behandeling stimuleert de collageenproductie, vermindert fijne lijntjes, rimpels en littekens, en verbetert de algehele textuur van je huid.

Met de Pixel CO2 laser kun je effectief afrekenen met zonneschade, pigmentatie en andere tekenen van huidveroudering. Onze deskundige professionals passen de behandeling aan op jouw specifieke huidtype en behoeften, zodat je kunt genieten van optimale resultaten. Kies voor Cosmetology en geef je huid de boost die het verdient.

jasmine flowers white2.png
8

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Stralende huid

Wil je een stralende huid en effectieve verjonging? De Pixel CO2 laserbehandeling bij Cosmetology biedt uitkomst. Met deze geavanceerde technologie worden fijne lijntjes, rimpels, littekens en zonneschade effectief aangepakt. De behandeling stimuleert de natuurlijke collageenproductie, verbetert de huidtextuur en zorgt voor een jeugdigere uitstraling.

Bij Cosmetology werken ervaren professionals die de behandeling afstemmen op jouw specifieke behoeften en huidtype. Geniet van de voordelen van de Pixel CO2 laserbehandeling en geef je huid een boost naar een stralende, jeugdige teint.

jasmine flowers white2.png
7
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Effectieve huidverjonging

Bij Cosmetology begrijpen we het belang van een jeugdige uitstraling en een verfijnde huidtextuur. Met de Pixel CO2 laserbehandeling bieden we een effectieve oplossing voor huidverjonging. De behandeling stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van je huid, verhoogt de collageenproductie en verbetert de algehele textuur.

Fijne lijntjes, rimpels en littekens verminderen zichtbaar, terwijl zonneschade en pigmentatie worden aangepakt. Onze ervaren professionals passen de behandeling nauwkeurig aan op jouw huidtype en behoeften. Ontdek de mogelijkheden van de Pixel CO2 laserbehandeling bij Cosmetology en geniet van een verjongde, stralende huid.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?