Over ons

Uitstekende resultaten

Onze kliniek biedt ervaren behandelaars en een focus op klantvriendelijkheid. Met jarenlange expertise in de behandelingen die wij aanbieden, kunt u vertrouwen op vakkundig uitgevoerde procedures. Ons doel is om een comfortabele omgeving te creëren waarin open communicatie mogelijk is. 

Klantvriendelijkheid staat centraal bij ons, en we luisteren actief naar de wensen van onze patiënten. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige technologie en moderne apparatuur om uitstekende resultaten te behalen. Ons personeel volgt regelmatig bijscholing en is jaarlijks gecertificeerd, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Kies voor de ervaring en klantvriendelijkheid van Onze Kliniek.

1
jasmine flowers white2.png
14
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 1
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
7
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2

Moderne apparatuur

Bij Onze Kliniek kunt u rekenen op hoogwaardige technologie en expertise. Wij beschikken over moderne apparatuur en ervaren behandelaars die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. 

Ons personeel volgt regelmatig bijscholing om hun kennis up-to-date te houden en is jaarlijks gecertificeerd. Dankzij deze combinatie van geavanceerde apparatuur en ervaren behandelaars bieden wij uitstekende behandelingen. 

Daarnaast streven wij naar klantvriendelijkheid en een huiselijke sfeer, waarin open gesprekken mogelijk zijn. Uw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop. Ervaar de voordelen van hoogwaardige technologie en expertise bij Onze Kliniek.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Ons team

elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 1
spa setting GTFJWQ4.jpg
997A5938

Hilal Ulusoy

Beauty specialist

Hilal is verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse schoonheidsbehandelingen en het adviseren van klanten op het gebied van o.a. huidverzorging, facials en laserontharing. 

spa setting GTFJWQ4.jpg
Schermafbeelding 2023 07 17 om 17.09.53

Jorien van de Pas

Cosmetisch arts (BIG: 39922090801)

Jorien is gespecialiseerd in het uitvoeren van medische procedures en behandelingen om esthetische verbeteringen aan het uiterlijk van cliënten te bieden, zoals injectables, lasertherapie en chirurgische ingrepen.

spa setting GTFJWQ4.jpg
997A5832

Arwind Chigharoe

Cosmetisch arts (BIG: 69916296401)

Arwind is verantwoordelijk voor het uitvoeren van esthetische behandelingen en ingrepen om het uiterlijk van cliënten te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Wat klanten zeggen

petik.png
petik.png
Ik had een geweldige ervaring bij deze kliniek. De therapeutische massage was echt verlichtend en hielp mijn stress te verminderen. Het personeel was professioneel, vriendelijk en legde alles goed uit. Ik voelde me volkomen op mijn gemak en kijk uit naar mijn volgende bezoek.
beauty sleep 7DRHLVJ 1.jpg
Maresha
CEO
De gezichtsbehandelingen hier zijn uitstekend! Na één behandeling zag mijn huid er stralender en gezonder uit. De therapeuten zijn deskundig en luisterden aandachtig naar mijn huidproblemen. De kliniek heeft een rustgevende sfeer, wat bijdraagt aan een ontspannende ervaring. Een echte aanrader!
happy cheerful redheaded female relaxing at the sp MD2CY8D 2.jpg
Marlina
Vlogger
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?