Neusvleugels

Neusvleugels

Heeft u last van wijd openstaande neusgaten die uw neus groter laten lijken dan hij werkelijk is? Bij Cosmetology bieden we de oplossing met onze Botox behandeling voor neusvleugels. Door het gebruik van Botox kunnen we de spieren rondom de neusgaten ontspannen, waardoor de neus smaller en harmonieuzer oogt.

Wijd openstaande neusvleugels kunnen anderen onbewust de indruk geven dat u boos of geïrriteerd bent. Met onze neusvleugels Botox behandeling kunnen we dit probleem effectief aanpakken en uw neus een meer evenwichtige uitstraling geven. Onze ervaren specialisten bij Cosmetology zullen zorgvuldig de juiste dosering Botox injecteren om uw gewenste resultaat te bereiken. Neem vandaag nog contact op met Cosmetology en ontdek hoe onze neusvleugels Botox behandeling uw neus kan transformeren.

jasmine flowers white2.png
6

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Smalle neusvleugels

Wijd openstaande neusvleugels kunnen uw neus breder laten lijken dan u zou willen. Bij Cosmetology bieden we een oplossing met onze Botox behandeling om neusvleugels smaller te maken. Door het ontspannen van de spieren rondom de neusvleugels kunnen we de neus een meer gedefinieerde en evenwichtige uitstraling geven.

Onze ervaren specialisten begrijpen de complexe anatomie van de neus en zullen zorgvuldig de juiste hoeveelheid Botox injecteren om het gewenste resultaat te bereiken. Met onze neusvleugels Botox behandeling kunt u een natuurlijk ogende neus bereiken die past bij uw gezicht. Neem contact op met Cosmetology en ontdek hoe we uw neusvleugels kunnen verfijnen en uw neus een harmonieuze uitstraling kunnen geven.

jasmine flowers white2.png
7
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Neusvleugels botox

Heeft u moeite met het beheersen van de beweging van uw neusgaten, waardoor uw neus groter lijkt dan hij werkelijk is? Bij Cosmetology bieden we de oplossing met onze Botox behandeling voor neusvleugels. Door het toepassen van Botox kunnen we de spieren rondom de neusgaten ontspannen en de neusvleugels verfijnen. Hierdoor wordt uw neus smaller en krijgt uw gezicht een meer harmonieus uiterlijk.

Onze ervaren specialisten bij Cosmetology zullen de juiste hoeveelheid Botox zorgvuldig injecteren om uw neusvleugels in balans te brengen met de rest van uw gezicht. Met onze neusvleugels Botox behandeling kunt u zelfverzekerd zijn over de vorm en uitstraling van uw neus. Neem vandaag nog contact op met Cosmetology en ontdek hoe wij uw neusvleugels kunnen verfijnen en uw gezicht een subtiele transformatie kunnen geven.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?