Marionetlijnen

Effectieve oplossing

Stoort u zich aan de verticale lijntjes bij uw mondhoeken? Bij Cosmetology bieden we een effectieve oplossing voor marionetlijnen met onze filler behandeling. Deze rimpels kunnen een ontevreden, strenge en soms zelfs trieste uitdrukking geven. Onze marionetlijnen filler behandeling helpt u van deze rimpels af en herstelt uw jeugdige uitstraling.

Marionetlijnen kunnen uw gezicht doen lijken op een marionettenpop aan touwtjes. Deze lijnen hebben vaak een negatieve invloed op het zelfvertrouwen en de algehele esthetiek. Veel mensen kiezen voor Botox of fillers om deze marionetlijnen tegen te gaan.

jasmine flowers white2.png
11

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

De gelijkenis

Marionetlijnen zijn rimpels in het gezicht die van nature ontstaan door veroudering. Ze lopen verticaal tussen de mondhoeken en de kin, waardoor een verzakte uitstraling in het onderste deel van het gezicht kan ontstaan. De naam “marionetlijnen” is afgeleid van marionettenpoppen, die bekend staan om hun gespleten kaken die poppenspelers gebruiken om ze te laten praten. De gelijkenis tussen de lijnen en de gespleten kaken heeft geleid tot de term marionetlijnen.

jasmine flowers white2.png
16
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Vroege behandeling

Marionetlijnen zijn een natuurlijk gevolg van veroudering. De huid rond de mond is bijzonder gevoelig voor rimpelvorming omdat deze dunner is dan de rest van het gezicht. Deze rimpels ontstaan meestal rond de veertig, maar sommige mensen ervaren de eerste tekenen al in hun dertiger jaren of zelfs twintiger jaren. Vroege behandeling met Botox of de marionetlijnen filler behandeling van Cosmetology kan helpen om de vorming van deze rimpels tegen te gaan of te verminderen.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?