Lip flip

Een prachtige bovenlip

Cosmetology biedt de perfecte oplossing voor een dunne bovenlip of een naar binnen krullende bovenlip: de Lip Flip Botox Behandeling. We zorgen ervoor dat uw bovenlip er prachtig uitziet, zelfs wanneer u stralend lacht.

Een dunne bovenlip kan soms zorgen voor een minder volle uitstraling, maar dunne lippen kunnen ook prachtig zijn als ze bij uw gezicht passen. Voor degenen die hun bovenlip naar binnen zien krullen tijdens het lachen, bieden we de Lip Flip Botox Behandeling aan om dit te verhelpen.

Bij de Lip Flip Botox Behandeling maken onze ervaren specialisten gebruik van Botox (Botulinetoxine) om de spieren rondom de mond te ontspannen. Hierdoor wordt voorkomen dat de bovenlip naar binnen krult en krijgt u de gewenste look.

Maak vandaag nog een afspraak bij Cosmetology voor de Lip Flip Botox Behandeling en geniet van een prachtige bovenlip, zelfs tijdens het lachen!

jasmine flowers white2.png
15

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Een stralende bovenlip

Bij Cosmetology bieden we de perfecte oplossing voor een dunne bovenlip of een naar binnen krullende bovenlip: de Lip Flip Botox Behandeling. Wij zorgen ervoor dat uw bovenlip straalt, zelfs wanneer u voluit lacht.

Een dunne bovenlip kan soms leiden tot een minder volle uitstraling, maar dunne lippen kunnen ook prachtig zijn als ze passen bij uw gezicht. Als uw bovenlip naar binnen krult tijdens het lachen, bieden we de Lip Flip Botox Behandeling aan om dit te corrigeren.

Onze ervaren specialisten maken gebruik van Botox (Botulinetoxine) om de spieren rondom uw mond te ontspannen. Hierdoor voorkomen we dat uw bovenlip naar binnen krult en krijgt u een stralende bovenlip.

Maak vandaag nog een afspraak bij Cosmetology voor de Lip Flip Botox Behandeling en geniet van een bovenlip die straalt, zelfs tijdens uw meest stralende lach!

jasmine flowers white2.png
16
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Gewenste uitstraling

Cosmetology biedt de perfecte oplossing voor een dunne bovenlip of een naar binnen krullende bovenlip: de Lip Flip Botox Behandeling. Bij House of Bratz zorgen we ervoor dat uw bovenlip er prachtig uitziet, zelfs wanneer u breeduit lacht.

Een dunne bovenlip kan soms leiden tot een minder volle uitstraling, maar dunne lippen kunnen ook prachtig zijn als ze bij uw gezicht passen. Als uw bovenlip naar binnen krult tijdens het lachen, bieden we de Lip Flip Botox Behandeling aan om dit te corrigeren.

Onze ervaren specialisten maken gebruik van Botox (Botulinetoxine) om de spieren rondom uw mond te ontspannen. Hierdoor wordt voorkomen dat uw bovenlip naar binnen krult en krijgt u de gewenste uitstraling.

Maak vandaag nog een afspraak bij Cosmetology voor de Lip Flip Botox Behandeling en geniet van een prachtige bovenlip, zelfs tijdens uw breedste glimlach!

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?