Icoone

Bindweefselmassage

Ervaar de kracht van Icoone Bindweefselmassage voor het verstevigen van je huid en het verminderen van vetophopingen. Met behulp van geavanceerde RoboDerm technologie worden er tot wel 21.600 microstimulaties per minuut afgegeven.

Deze stimulaties bevorderen de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere en gelift huid. Icoone is geschikt voor iedereen en volledig pijnloos. Bovendien kan het ook worden toegepast voor medische klachten, zoals lipoedeem, lymfoedeem, obstipatie en littekens. Ontdek de voordelen van Icoone Bindweefselmassage en boek vandaag nog een afspraak voor een behandeling.

jasmine flowers white2.png
6
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Huidverjonging

Wil je je huid verjongen en verbeteren? Ontdek de voordelen van Icoone Bindweefselmassage. Met de unieke microstimulaties activeert deze behandeling de collageenproductie, wat resulteert in een verbeterde elasticiteit, contourverbetering en vermindering van vetophopingen in het gezicht.

Naast het verjongende effect kan Icoone ook diepere rimpels verminderen bij regelmatige behandeling. Icoone behoort tot de meest geavanceerde mechanische bindweefselmassages van dit moment, waarbij de Roboderm technologie zorgt voor effectieve en veilige behandelingen. Ervaar zelf de positieve effecten van Icoone en boek nu een behandeling.

jasmine flowers white2.png
9
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Massage

Ontdek de revolutionaire Icoone Bindweefselmassage, een geavanceerde mechanische behandeling voor zowel het lichaam als het gezicht. Met behulp van de Roboderm technologie worden meer dan 21.600 microstimulaties per minuut gegeven, waardoor collageen wordt geactiveerd en verschillende huidproblemen worden aangepakt.

Naast het esthetische aspect biedt Icoone ook voordelen voor de algehele gezondheid, waaronder het tegengaan van huidverslapping, lipoedeem en cellulite. Deze veilige en pijnloze behandeling kan worden ingezet voor diverse medische toepassingen, zoals littekens, lymfoedeem en obstipatie. Ervaar de kracht van Icoone Bindweefselmassage en transformeer je huid vandaag nog.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?