Hydrafacial

Gezichtsbehandeling

Geniet van een luxe gezichtsbehandeling met Hydrafacial en zie je huid stralen. Deze behandeling maakt gebruik van het geavanceerde Vortex-Fusion-apparaat om je huid diep te reinigen en poriën te verbeteren. Daarnaast kunnen op maat gemaakte serums worden aangebracht, waardoor je huid optimaal wordt verzorgd.

Hydrafacial is geschikt voor alle huidtypes en staat bekend om zijn zachte en veilige karakter. Geef jezelf de verwennerij die je verdient met Hydrafacial.

jasmine flowers white2.png
3
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Hydrafacial

Ervaar de kracht van Hydrafacial, een behandeling die zich richt op jouw specifieke huidproblemen en gevoeligheidsniveau. Met het Hydra-Peel opzetstuk worden dode huidcellen, vuil en verstopte poriën effectief verwijderd, waardoor je huid een milde peeling ondergaat en andere verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Of je nu last hebt van een vette huid met mee-eters, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën of acne, Hydrafacial biedt doelgerichte en snelle oplossingen. Laat je huid stralen met Hydrafacial.

jasmine flowers white2.png
11
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Behandeling

Hydrafacial is de ideale behandeling om een ongelijkmatige teint te corrigeren, fijne lijntjes en rimpels te verzachten en grove poriën en acne te verminderen. Deze effectieve behandeling kan regelmatig worden herhaald en is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke huidproblemen.

Met Hydrafacial krijg je een doelgerichte aanpak die snel en effectief werkt. Geniet van een stralende huid en ontdek de voordelen van Hydrafacial.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?