Huidverbetering

Verjonging

Profhilo® is een geavanceerde hyaluronzuurinjectie die speciaal is ontwikkeld om de huid te verjongen. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur en collageen af, wat kan leiden tot huidverslapping en rimpels. Profhilo® hydrateert en verstevigt de huid door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.

Deze behandeling biedt een natuurlijke gloed en een jeugdige uitstraling. Het wordt aanbevolen om een herhaalbehandeling na 4-6 weken te ondergaan voor optimale resultaten, gevolgd door onderhoudsbehandelingen elke 6-9 maanden.

Profhilo® is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast op verschillende delen van het gezicht en de nek. Ontdek de voordelen van Profhilo® en herstel de jeugdige uitstraling van uw huid.

jasmine flowers white2.png
9

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Versteviging

Radiesse is een injecteerbare gel bestaande uit water en calciumhydroxyapatiet. Deze unieke samenstelling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid, wat resulteert in huidversteviging, volumeherstel en een jeugdige uitstraling.

De behandeling met Radiesse is bijzonder geschikt voor (post)menopauzale vrouwen, waarbij de afname van oestrogeen invloed kan hebben op de elasticiteit en het volume van de huid. Radiesse helpt deze veranderingen tegen te gaan en geeft de huid een natuurlijke boost.

Om optimale resultaten te behalen, wordt een herhalingsbehandeling aanbevolen. Hiermee kunt u het effect van Radiesse behouden en versterken.

jasmine flowers white2.png
3
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Stimulatie

Sculptra® is een injecteerbare behandeling die de collageenproductie in de huid stimuleert met behulp van poly-L-melkzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam. Deze stimulatie resulteert in volumeherstel en huidversteviging. Het aantal benodigde behandelingen varieert, maar doorgaans worden 2-3 sessies aanbevolen voor het gewenste resultaat. De effecten van Sculptra® kunnen tot wel 26 maanden aanhouden, waardoor langdurige verbetering van de huid mogelijk is.

Het proces verloopt geleidelijk, omdat de collageenproductie tijd nodig heeft. Sculptra® biedt een natuurlijke en jeugdige uitstraling. Raadpleeg een specialist om te bepalen of Sculptra® geschikt is voor uw behoeften en om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Herstel de jeugdigheid en volume van uw huid met Sculptra® en geniet van langdurige resultaten.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?