Happy intim

Huidverbetering

Happy Intim biedt speciale behandelingen voor de huidverbetering van intieme zones. Met de Happy Intim Happy peel wordt medische TCA-peeling toegepast om donkere verkleuringen en huidproblemen in de intieme zones, zoals de buitenste schaamlippen, dijen, liezen, anus en oksels, te verminderen. Deze peeling zorgt voor een lichtere huid en verbetert de algehele huidkwaliteit. Na 2 sessies kan de huid 1 à 2 tinten lichter worden, afhankelijk van het huidtype en de uitgangssituatie.

Bereid je voor op de behandeling door vooraf de Happy Intim Lightening Cream aan te brengen en het te behandelen gebied te scheren. De behandeling zelf bestaat uit het aanbrengen van de peelingvloeistof, gevolgd door de Happy Intim Lightening Cream. Na de behandeling kan er enige vervelling optreden, maar dit is meestal niet opvallend in de intieme zone. Volg de nazorginstructies strikt op om permanente pigmentvlekken te voorkomen.

jasmine flowers white2.png
12

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Volumeverbetering

Met de Happy Intim Rebirth Gel wordt een injecteerbare behandeling aangeboden voor verslapping, droogheid en volumeverlies (atrofie) van de intieme zones. Deze gel, bestaande uit hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren, wordt gebruikt om zowel de buitenste schaamlippen als de omringende huid te hydrateren en versoepelen. Het kan ook helpen bij het verzachten van littekens na een bevalling. Voorafgaand aan de behandeling wordt er gekeken of je geschikt bent en wordt het te behandelen gebied geschoren.

De behandeling zelf omvat het reinigen van de huid, het injecteren van de Rebirth Gel en het aanbrengen van de Happy Intim Rebirth Cream voor herstel. Volg de nazorginstructies nauwkeurig op en vermijd hoge temperaturen om een optimaal resultaat te behouden. Herhaal de behandeling na 7-14 dagen en overweeg een combinatiebehandeling van Rebirth Gel en Happy Peel in dezelfde sessie.

jasmine flowers white2.png
11
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Verzorging

Happy Intim biedt specifieke behandelingen en verzorging voor intieme zones. De Happy Intim Happy peel is een medische TCA-peeling met pijnstilling, gericht op het verminderen van donkere verkleuringen en het verbeteren van de huidkwaliteit in de intieme zones, zoals de buitenste schaamlippen, dijen, liezen, anus en oksels.

Deze peeling zorgt voor een lichtere huid en een stevigere huidstructuur. De behandeling bestaat uit 2-3 sessies, waarbij de peelingvloeistof wordt aangebracht en gevolgd door de Happy Intim Lightening Cream. Vervelling kan optreden tussen dag 3 en 5, maar is meestal niet opvallend in de intieme zone. Na de behandeling dien je de nazorginstructies strikt op te volgen, inclusief het vermijden van peelings, scrubs en laserontharing in het behandelde gebied. Verzorg je intieme zone met de Happy Intim-producten voor een gezonde en stralende huid.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?