Gummysmile

Verbeter uw glimlach

Cosmetology biedt de oplossing voor een gummy smile met onze effectieve behandeling. Een gummy smile, waarbij meer tandvlees zichtbaar is dan gewenst tijdens het glimlachen, kan uw zelfvertrouwen beïnvloeden. Met de Gummy Smile Behandeling van Cosmetology kunt u uw glimlach verbeteren en een zelfverzekerde uitstraling krijgen.

Een gummy smile is geen afwijking, maar sommige mensen voelen zich er onzeker over. Het tonen van een groter deel van het tandvlees boven de tandenlijn kan uw glimlach beïnvloeden. Bij Cosmetology begrijpen we dat uw glimlach belangrijk is en helpen we u graag om uw gummy smile aan te pakken.

Onze specialisten maken gebruik van Botox om de spier die de lip optrekt te ontspannen, waardoor minder tandvlees zichtbaar is tijdens het glimlachen. Met de Gummy Smile Behandeling krijgt u een natuurlijke en evenwichtige glimlach.

Maak vandaag nog een afspraak bij Cosmetology en verbeter uw glimlach met onze Gummy Smile Behandeling!

jasmine flowers white2.png
10

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Stralende glimlach

Cosmetology biedt de oplossing om een gummy smile te verhelpen en een stralende glimlach te bereiken. Een gummy smile, waarbij te veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen, kan uw zelfvertrouwen beïnvloeden. Bij Cosmetology begrijpen we dat u een stralende glimlach wilt hebben en helpen we u graag om uw gummy smile te verminderen.

Met behulp van onze Gummy Smile Verhelpen behandeling maken onze ervaren specialisten gebruik van Botox om de spieren die verantwoordelijk zijn voor het optrekken van de lip te ontspannen. Hierdoor wordt minder tandvlees zichtbaar en krijgt u een mooie glimlach.

Kom naar Cosmetology voor uw Gummy Smile Verhelpen behandeling en bereik een stralende glimlach zonder storende gummy smile. Maak vandaag nog uw afspraak!

jasmine flowers white2.png
11
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Natuurlijk resultaat

Kies voor de Gummy Smile Botox Behandeling van Cosmetology en krijg een natuurlijk resultaat. Een gummy smile, waarbij te veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen, kan uw glimlach beïnvloeden. Bij Cosmetology begrijpen we dat u uw natuurlijke uitstraling wilt behouden en helpen we u graag om uw gummy smile aan te pakken.

Onze specialisten maken gebruik van Botox om de spieren die de lip optrekken te ontspannen, waardoor de hoeveelheid zichtbaar tandvlees wordt verminderd. Met de Gummy Smile Botox Behandeling krijgt u een natuurlijke en evenwichtige glimlach.

Ervaar het natuurlijke resultaat van de Gummy Smile Botox Behandeling bij Cosmetology. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een zelfverzekerde glimlach zonder gummy smile!

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?