Fillers

Fillers

In de loop der jaren kan uw huid haar elasticiteit en volheid verliezen, wat leidt tot verslapping en rimpels. Fillers zijn een efficiënte oplossing om deze tekenen van veroudering tegen te gaan. Ze werken door het natuurlijke volumeverlies te herstellen en de gezichtscontouren te verbeteren.

Deze injecteerbare behandelingen bevatten vaak hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en helpt bij het vasthouden van vocht. We gebruiken gerenommeerde merken zoals Belotero®, Juvéderm® en Radiesse® om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken, met effecten die 9-12 maanden zichtbaar blijven.

jasmine flowers white2.png
997A5834

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Behandelingsproces

Ons team van deskundige artsen streeft ernaar om u een comfortabele en persoonlijke behandeling te bieden. Tijdens het consult worden uw wensen en mogelijkheden besproken, waarna een persoonlijk behandelplan wordt gemaakt. We nemen foto’s met de Vectra 3D voor uw medisch dossier en als dat nodig is, gebruiken we een verdoving of verdovende zalf.

Het behandelgebied wordt vervolgens afgetekend waarna de arts met de behandeling begint. De duur van de behandeling varieert, afhankelijk van de complexiteit van de ingreep. We leggen ook alle behandelingen vast in een medisch paspoort, zodat u op de hoogte blijft van uw behandelingsgeschiedenis.

jasmine flowers white2.png
997A5892
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Nazorg

Na de fillerbehandeling kunnen er wat zwelling en blauwe plekken ontstaan, maar deze verminderen meestal vanzelf binnen enkele uren tot dagen. Wij geven u specifieke instructies voor nazorg, zoals het vermijden van de zon bij blauwe plekken, het niet masseren van het behandelde gebied en het niet nuttigen van alcohol of het doen van intensieve activiteiten.

Hoewel er altijd risico’s zijn bij elke cosmetische procedure, zijn complicaties met fillers zeldzaam en over het algemeen mild. Mocht u na de behandeling nog vragen of klachten hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk voor ondersteuning. Ons doel is om u een veilige en bevredigende ervaring te bieden.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?