Femilift

Femilift

Femilift is een geavanceerde laserbehandeling die specifiek gericht is op het verjongen en verstrakken van de vagina. Met deze minimaal invasieve procedure kunnen verschillende vaginale klachten effectief worden behandeld, waaronder urine-incontinentie, vaginale droogheid en terugkerende infecties.

Door middel van een gefractioneerde CO2-laser wordt de vaginawand behandeld, wat resulteert in een verbeterde doorbloeding en stimulatie van de collageenproductie. Dit leidt tot een versteviging en verstrakking van de vaginawand, waardoor de genoemde klachten verminderen. De Femilift-behandeling is veilig, vrijwel pijnloos en duurt slechts twintig minuten.

jasmine flowers white2.png
1

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Verbeterde doorbloeding

Femilift biedt een veelzijdige oplossing voor diverse vaginale klachten. Of het nu gaat om een wijde vagina, stress-urine-incontinentie, vaginale droogheid of terugkerende infecties, de Femilift-behandeling kan helpen. Deze geavanceerde laserbehandeling is klinisch bewezen en minimaal invasief.

Door middel van de gefractioneerde CO2-laser worden de vaginawand en het omliggende weefsel behandeld, wat resulteert in verbeterde doorbloeding, stimulatie van collageenproductie en versteviging van de vaginawand. Het grote voordeel van de Femilift-behandeling is dat deze snel en vrijwel pijnloos is, met een minimale hersteltijd.

jasmine flowers white2.png
16
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Geen bijwerkingen

Femilift biedt een snelle en pijnloze oplossing voor vaginale verjonging. Met behulp van geavanceerde CO2-lasertechnologie wordt de vaginawand behandeld, wat resulteert in verbeterde doorbloeding, collageenstimulatie en verstrakking van het vaginale kanaal.

Of u nu last heeft van vaginale klachten na een bevalling, stress-urine-incontinentie of vaginale droogheid, de Femilift-behandeling kan effectief zijn. De behandeling is uitvoerig getest en heeft geen negatieve bijwerkingen. Met Femilift kunt u snel en pijnloos profiteren van vaginale verjonging en de voordelen ervaren van een stevigere, gezondere vagina. Kies voor Femilift en herstel uw intieme welzijn met gemak en comfort.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?