Diepe fenol peeling

Diepe fenol peeling

Onze diepe fenol peeling is een intensieve en effectieve procedure die ontworpen is om diepe rimpels, ernstige huidbeschadigingen en pigmentatieproblemen aan te pakken. Deze peeling maakt gebruik van een fenoloplossing die diep doordringt in de huidlagen om beschadigde huidcellen te verwijderen en de collageenproductie te stimuleren. Hierdoor ontstaat er een nieuwe, jeugdige huidlaag die zichtbaar gladder, strakker en egaler is.

Onze ervaren en deskundige huidspecialisten zullen een grondige huidanalyse uitvoeren en de behandeling aanpassen aan uw specifieke behoeften en huidconditie. Tijdens de behandeling wordt de fenoloplossing zorgvuldig aangebracht op uw huid en wordt de reactietijd gecontroleerd om de gewenste resultaten te bereiken. Hoewel de procedure enige ongemak en een herstelperiode met zich meebrengen, biedt onze salon uitgebreide nazorg en begeleiding om ervoor te zorgen dat u optimaal herstelt en tevreden bent met de resultaten.

jasmine flowers white2.png
8
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Herstelproces

Het herstelproces na een diepe fenol peeling vereist zorgvuldige nazorg en geduld. Na de behandeling kan uw huid enige tijd gezwollen, rood en strak aanvoelen. Het is essentieel om de instructies van onze huidspecialisten op te volgen en de aanbevolen huidverzorgingsproducten te gebruiken om het herstel te bevorderen en uw huid te beschermen tegen de zon. Na het herstel zult u merken dat uw huid een aanzienlijke verbetering vertoont, met verminderde rimpels, een egalere teint en een jeugdige uitstraling.

jasmine flowers white2.png
11
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Comfort

Bij onze salon begrijpen we de impact van een diepe fenol peeling op uw huid en zorgen we ervoor dat u tijdens het hele proces goed wordt begeleid en ondersteund. Onze missie is om u de best mogelijke resultaten te bieden, met een focus op uw comfort en tevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe onze diepe fenol peeling uw huid kan transformeren en een jeugdige gloed kan geven.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?