Dermalux Led Fototherapie

Stralende huid

Ervaar de voordelen van Dermalux™ LED Fototherapie voor een stralende huid. Vanaf de eerste behandeling geeft het LED-licht energie aan de huidcellen, waardoor ze weer stralend en fris worden. Bij specifieke huidproblemen wordt aangeraden een behandelkuur te volgen om herstelprocessen te activeren en nog mooiere resultaten te behalen.

Dermalux™ maakt gebruik van niet-invasieve fototherapie, waarbij krachtig licht wordt gebruikt om huidproblemen te behandelen. Deze pijnloze behandeling heeft geen hersteltijd nodig en stimuleert niet alleen de huid, maar helpt ook stress te verminderen.

jasmine flowers white2.png
10
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Huidverbetering

Ontdek de kracht van licht met Dermalux™ LED Fototherapie voor natuurlijke huidverbetering. Uit diverse onderzoeken blijkt dat LED Fototherapie zeer effectief is bij een breed scala aan huidproblemen, waaronder huidveroudering, acne, brandwonden en gevoelige huidcondities zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

Deze behandeling kan ook worden ingezet na chirurgische ingrepen of chemische peelings, waarbij de huid sneller kan genezen dan op natuurlijke wijze. Naast medische toepassingen biedt Dermalux™ ook cosmetische voordelen.

jasmine flowers white2.png
8
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Huidbehandeling

Ervaar een effectieve en pijnloze huidbehandeling met Dermalux™ LED Fototherapie. Bij de eerste behandeling merk je al direct resultaat, met een frissere en stralende huid. Dermalux™ biedt langetermijnresultaten door natuurlijke huidverjonging te stimuleren. Na meerdere behandelingen ziet de huid er vitaler en gezonder uit door celvernieuwing. Rimpels en lijntjes vervagen, roodheden verminderen en de vochtbalans verbetert. Deze behandeling is ook ideaal voor het verkleinen van poriën, het gladmaken van de huid, het versnellen van het herstelproces bij irritaties en het verstevigen van de huid.

Daarnaast kan Dermalux™ LED Fototherapie ook een opkikker bieden voor mensen die kampen met een depressie of een lusteloos gevoel. Effectieve behandeling van huidproblemen zoals acne, eczeem, psoriasis en couperose maakt deze behandeling veelzijdig. Geniet van de voordelen van Dermalux™ LED Fototherapie zonder hersteltijd, zodat je direct weer je dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?