De intieme zone

Femilift

Femilift is een geavanceerde laserbehandeling die gericht is op de vaginawand om verschillende intieme problemen aan te pakken. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van urine-incontinentie, vaginale droogheid en het bevorderen van een gezonde vaginale flora. Daarnaast biedt Femilift ook de mogelijkheid om de vagina te verstrakken en het seksuele welzijn te verbeteren.

Deze niet-chirurgische procedure maakt gebruik van veilige en effectieve laserenergie om collageenstimulatie te bevorderen, de vaginale huid te verjongen en de functionaliteit te herstellen. Met Femilift kunnen vrouwen hun intieme gezondheid en zelfvertrouwen herstellen, waardoor ze zich weer comfortabel en tevreden kunnen voelen.

jasmine flowers white2.png
9

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Happy intim

De Happy Intim-lijn is speciaal ontwikkeld voor het verjongen van de intieme zone. Met behulp van medische TCA-peeling, genaamd de Happy Peel, kunnen donkere verkleuringen en huidproblemen in het genitale gebied en de oksels worden aangepakt. Deze peeling helpt de huid lichter te maken en de textuur te verbeteren.

Daarnaast biedt de Rebirth-gel, een injectiebehandeling met hyaluronzuur, de mogelijkheid om volumeverlies van de grote schaamlippen te behandelen. Het resultaat is een vernieuwde, jeugdige uitstraling en verbeterde huidconditie in het intieme gebied. Met Happy Intim kunnen vrouwen hun zelfvertrouwen herwinnen en genieten van een positieve, gezonde intieme zone.

jasmine flowers white2.png
8
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie in de intieme zone kan optreden als gevolg van regelmatig scheren, harsen of laserontharing. Het kan leiden tot donkere verkleuringen van de huid in de oksels, liesstreek, schaamlippen en anorectale zone. Bij Cosmetology Laser & Beauty Clinic bieden we effectieve behandelingen om deze hyperpigmentatie aan te pakken en de huid lichter te maken.

Met behulp van geavanceerde technologieën en veilige procedures kunnen we de donkere vlekken verminderen en een egalere huidskleur in de intieme zone bevorderen. Ons deskundige team staat klaar om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en huidtype. Herstel uw zelfvertrouwen en geniet van een stralende, gelijkmatige teint in uw intieme zone met onze behandelingen tegen hyperpigmentatie.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?