Chemische peelings

Stralende huid

Bij Cosmetology begrijpen we de behoefte aan een gezonde, stralende huid. Daarom bieden we een breed scala aan chemische peelings die zijn ontworpen om verschillende huidtypes en huidaandoeningen aan te pakken. Onze deskundige huidspecialisten zullen een op maat gemaakt behandelplan opstellen om jouw specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Met onze veilige en effectieve chemische peelings verwijderen we dode huidcellen, verbeteren we de huidtextuur en geven we je huid een jeugdige gloed. Neem vandaag nog contact met ons op voor een stralende huid!

jasmine flowers white2.png
9

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Transformeer

Bij Cosmetology geloven we in de kracht van chemische peelings om je huid te transformeren. Onze ervaren huidspecialisten gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om jouw huidproblemen aan te pakken. Of je nu wilt afrekenen met acne littekens, hyperpigmentatie of een doffe huid, onze chemische peelings kunnen helpen. Met de verwijdering van dode huidcellen en het stimuleren van de collageenproductie, zal je huid gladder, stralender en jonger ogen. Ontdek de verjongende kracht van onze chemische peelings en boek vandaag nog een behandeling bij Cosmetology!

jasmine flowers white2.png
6
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Veilig

Bij Cosmetology begrijpen we dat je een gezonde en stralende huid wilt zonder risico’s te nemen. Daarom bieden wij veilige en effectieve chemische peelings aan die zijn ontworpen om jouw huid te verbeteren zonder onnodige bijwerkingen. Onze professionele huidspecialisten zullen zorgvuldig de juiste peeling selecteren op basis van jouw huidtype en specifieke huidaandoeningen. Of je nu een egalere teint wilt, fijne lijntjes wilt verminderen of poriën wilt verkleinen, onze chemische peelings kunnen je helpen je doelen te bereiken. Ervaar de professionele zorg van Cosmetology en geniet van een stralende huid!

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?