C02 laserbehandeling

Laserbehandeling

Ontdek de voordelen van de Pixel CO2 Laserbehandeling voor huidverjonging en littekenbehandeling. Deze geavanceerde verdampende en coagulerende laser is perfect voor het verminderen van rimpels, acne littekens en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

De behandeling stimuleert de collageenproductie en zorgt voor een strakkere en egalere huid. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek en laat onze experts je begeleiden naar een jeugdiger uitziende huid.

jasmine flowers white2.png
11

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

LiteScan

Wil je rimpels verminderen en je huid verstevigen? De Pixel CO2 LiteScan is de oplossing die je zoekt! Deze innovatieve laserbehandeling richt zich op het verminderen van oppervlakkige en diepe rimpels, terwijl het ook acne littekens behandelt.

De laser zorgt voor thermische beschadiging, waardoor de huid vernieuwt en collageenproductie gestimuleerd wordt. Ervaar de voordelen van deze effectieve behandeling en boek vandaag nog een gratis adviesgesprek om te ontdekken hoe de Pixel CO2 LiteScan jouw huid kan transformeren.

jasmine flowers white2.png
10
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Pixel CO2 Laser? Kom langs voor een gratis adviesgesprek en laat onze deskundige huidspecialisten je informeren over deze geavanceerde behandeling. Met de Pixel CO2 Laser kun je rimpels verminderen, acne littekens behandelen en je huid strakker maken.

Ontdek hoe deze verdampende en coagulerende laser jou kan helpen om een jeugdigere uitstraling te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezondere en stralende huid

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?