Business club

Cosmetology Business Club

De Cosmetology Business Club biedt talrijke voordelen in onze exclusieve laser- en beautykliniek. Ideaal voor ondernemers vanwege directe belastingvoordelen. Ontdek hoogwaardige behandelingen en exclusieve privileges als lid.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Word lid van onze Cosmetology Business Club voor diverse behandelingen in de kliniek met aftrekbare BTW. Lidmaatschapskosten zijn opvoerbaar in uw administratie, wat de winst verlaagt. Bij aanmelding ontvangt u 10% extra tegoed dat automatisch wordt bijgewerkt na elke behandeling in onze kliniek.

1
jasmine flowers white2.png
16
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 1
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
8

De voordelen

Als lid van de Cosmetology Business Club heeft u diverse voordelen. Geniet van BTW-aftrek en administratieve voordelen, waardoor uw onderneming direct belastingvoordeel behaalt. Bovendien organiseren we twee keer per jaar bijeenkomsten op verschillende locaties, waar ondernemers elkaar ontmoeten, inspireren en ideeën delen. 

Deze netwerkevenementen bieden waardevolle kansen om uw zakelijke contacten uit te breiden en samen te werken in de cosmetische industrie. U kunt de lidmaatschapskosten ook direct opnemen in uw administratie als “kosten”, wat uw bedrijfsresultaat optimaliseert. Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden als lid. We verwelkomen u graag in onze kliniek met hoogwaardige behandelingen en voordelen voor uw onderneming(en).

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Lidmaatschap

Een eenmalige inleg van € 3.000,- resulteert in een tegoed van € 3.300,-.

Een eenmalige inleg van € 6.000,- resulteert in een tegoed van € 6.600,-.

Een eenmalige inleg van € 9.000,- resulteert in een tegoed van € 9.900,-.

Een eenmalige inleg van € 12.000,- resulteert in een tegoed van € 13.200,-, inclusief een waardebon voor een overnachting ter waarde van € 500,- in een door u gekozen hotel (overige kosten zijn voor eigen rekening).

Voorwaarden
Bedragen zijn inclusief BTW. Tegoed is geldig tot 1 jaar na lidmaatschaps ingang. Tegoed is niet geldig tijdens promotionele acties dus op dat moment gelden de normale tarieven voor business club leden. Lidmaatschapstegoed is niet restitueerbaar. Deelnemers zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de verwerking van de factuur in hun financiële administratie en de daarbij horende aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Cosmetology Laser & Beauty Clinic B.V. is hiervoor nimmer aansprakelijk! Bij interesse, neem contact op voor meer informatie of aanmelding als lid van onze Cosmetology Business Club. Ontdek onze hoogwaardige behandelingen en de voordelen voor uw onderneming(en). We verwelkomen u graag in onze kliniek.

Wat klanten zeggen

petik.png
petik.png
Ik had een geweldige ervaring bij deze kliniek. De therapeutische massage was echt verlichtend en hielp mijn stress te verminderen. Het personeel was professioneel, vriendelijk en legde alles goed uit. Ik voelde me volkomen op mijn gemak en kijk uit naar mijn volgende bezoek.
beauty sleep 7DRHLVJ 1.jpg
Maresha
CEO
De gezichtsbehandelingen hier zijn uitstekend! Na één behandeling zag mijn huid er stralender en gezonder uit. De therapeuten zijn deskundig en luisterden aandachtig naar mijn huidproblemen. De kliniek heeft een rustgevende sfeer, wat bijdraagt aan een ontspannende ervaring. Een echte aanrader!
happy cheerful redheaded female relaxing at the sp MD2CY8D 2.jpg
Marlina
Vlogger
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?