Bovenliplijntjes

Glad en rimpelvrij

Met de bovenliplijntjes filler behandeling van Cosmetology kunt u afscheid nemen van de kleine verticale lijntjes boven uw bovenlip. Deze lijntjes, ook bekend als rokerslijntjes of lipstick lijntjes, kunnen het gevolg zijn van roken of natuurlijk veroudering. Onze specialisten gebruiken hyaluronzuurfillers om deze lijntjes op te vullen en een glad oppervlak te creëren.

Bij Cosmetology streven we naar natuurlijke resultaten die perfect bij uw gezicht passen. Met de ‘Art of Bratz’ methode zorgen we ervoor dat uw huid er glad en rimpelvrij uitziet. Maak vandaag nog een afspraak bij Cosmetology en ontdek hoe onze bovenliplijntjes filler behandeling uw lippen kan verjongen.

jasmine flowers white2.png
14

Fillers

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels en volumeverlies in het gezicht te verminderen.

Botox

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen en rimpels te verminderen.

Femilift

Femilift is een laserbehandeling voor vaginale verjonging en intimiteitsproblemen zoals droogheid en incontinentie.

Vol en glad

Wilt u af van die vervelende bovenliplijntjes die uw lippen er ouder doen uitzien? Bij Cosmetology bieden we een veilige en effectieve bovenliplijntjes filler behandeling om uw lippen te verjongen en een gladde huid te herstellen. Onze specialisten gebruiken hyaluronzuurfillers van het merk Stylage, die zorgen voor een natuurlijk glad effect en een langdurig resultaat.

Met minimale invasie en zonder blijvende littekens kunt u genieten van een jeugdige uitstraling en een zelfverzekerd gevoel. Maak vandaag nog een afspraak bij Cosmetology en ontdek hoe we uw bovenliplijntjes kunnen verminderen en uw lippen weer vol en glad kunnen maken.

jasmine flowers white2.png
1
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Hyaluronzuurfillers

Bij Cosmetology begrijpen we dat bovenliplijntjes uw uitstraling kunnen beïnvloeden en u ouder kunnen doen lijken dan u zich voelt. Daarom bieden we een bovenliplijntjes filler behandeling die veilig en effectief is. Onze specialisten gebruiken hyaluronzuurfillers om de lijntjes op te vullen en een glad oppervlak te creëren, waardoor uw bovenlip er jeugdig en rimpelvrij uitziet.  Neem contact op met Cosmetology en maak een afspraak voor een bovenliplijntjes filler behandeling die u weer zelfverzekerd laat voelen.

icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?