Behandelingen

Waarom ons

Ontdek onze unieke zorgaanpak bij onze professionele kliniek. Wij combineren geavanceerde technologie met ervaren professionals om een breed scala aan hoogwaardige behandelingen te bieden. Van therapeutische lichaamsmassages en gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen tot ontspannende saunasessies en verkwikkende lichaamsscrubs, wij zorgen voor een holistische zorgervaring. 

Onze focus ligt op het bevorderen van welzijn, ontspanning en huidgezondheid in een comfortabele, huiselijke omgeving. Met respect voor uw unieke behoeften en wensen, streven we naar het leveren van uitzonderlijke zorg die uw verwachtingen overtreft. Kies voor onze kliniek en ervaar zorg op maat.

1
jasmine flowers white2.png
spa in the background 4BT6SD5.jpg
997A5908
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 1
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2

Beste behandelingen

elements 50 spa line green black icons EGVMGU 2017 12 07 3.png

Fronsrimpels

Botox wordt gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels door de spieractiviteit in het gebied te verminderen en zo een gladdere uitstraling te creëren.

elements 50 spa line green black icons EGVMGU 2017 12 07 2.png

Voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels kunnen effectief worden behandeld met botox door de spierbewegingen in het gebied te verminderen, wat resulteert in een gladder voorhoofd.

elements 50 spa line green black icons EGVMGU 2017 12 07.png

Kaaklijn

Fillers zijn een populaire behandelingsoptie om de kaaklijn te versterken en te contouren door het toevoegen van volume en het verbeteren van de definitie van het gezicht.

spa in the background 4BT6SD5.jpg
awdawdawdawdw
997A5793
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2

Over ons

Ontdek de toewijding en expertise die onze kliniek onderscheidt. Ons team bestaat uit ervaren professionals die uitmuntende zorg en behandelingen leveren. We benutten geavanceerde technologie en de nieuwste methoden in onze praktijk. Onze klinische omgeving is speciaal ontworpen om comfort en vertrouwen te bieden. 

We creëren een huiselijke sfeer die ontspanning bevordert en open communicatie aanmoedigt. Elke patiënt wordt met respect en aandacht behandeld. We luisteren aandachtig naar hun wensen en zorgen, zodat we een zorgplan op maat kunnen bieden. 

Ons team neemt deel aan voortdurende scholing en jaarlijkse certificering om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Daarnaast streven we ernaar om zowel onze diensten als de klantbeleving voortdurend te verbeteren. Kies voor onze kliniek en ervaar uitzonderlijke zorg in een ondersteunende omgeving.

997A5787
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Wat we doen

Cosmetology Laser & Beauty Clinic Ridderkerk biedt een breed scala aan behandelingen. Onze specialisten zijn experts in laserontharing, huidversteviging, cellulitisbehandeling met Icoone led & laser, microneedling, LED fototherapie, peelings en Hydrafacial gezichtsbehandelingen voor een stralende huid.

Onze BIG-geregistreerde arts is gespecialiseerd in botox, fillers en huidverbetering, met focus op de intieme zone. Kom langs voor een gratis consult waarin we uw klachten en wensen bespreken. Wij stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op. Bij Cosmetology Laser & Beauty Clinic Ridderkerk staat de cliënt centraal. Ervaar onze luxe kliniek waar kwaliteit, veiligheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Ontdek vandaag nog onze verjongende mogelijkheden.

Wat klanten zeggen

petik.png
petik.png
Ik had een geweldige ervaring bij deze kliniek. De therapeutische massage was echt verlichtend en hielp mijn stress te verminderen. Het personeel was professioneel, vriendelijk en legde alles goed uit. Ik voelde me volkomen op mijn gemak en kijk uit naar mijn volgende bezoek.
beauty sleep 7DRHLVJ 1.jpg
Maresha
CEO
De gezichtsbehandelingen hier zijn uitstekend! Na één behandeling zag mijn huid er stralender en gezonder uit. De therapeuten zijn deskundig en luisterden aandachtig naar mijn huidproblemen. De kliniek heeft een rustgevende sfeer, wat bijdraagt aan een ontspannende ervaring. Een echte aanrader!
happy cheerful redheaded female relaxing at the sp MD2CY8D 2.jpg
Marlina
Vlogger
elements eye logo VXUKND 2018 11 20.png
elements relax resort logo template GF6XU7 2019 02 17.png
elements rose flower logo Q83854 2017 10 29.png
elements wellness logo template XG9DU8Z 2020 12 11.png
Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?