TCA peeling

TCA peeling

Ervaar de voordelen van een TCA peeling voor een stralende huid. TCA (trichloorazijnzuur) zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd, waardoor een nieuwe huidlaag tevoorschijn komt die gladder en egaler is.

Skin Tech® Easy TCA peeling is speciaal ontwikkeld voor veilig en gecontroleerd peelen, zelfs voor donkerdere huidtypes. Na 4 sessies kun je een vermindering van 2 tinten op je huid verwachten, afhankelijk van je huidtype en de uitgangssituatie. Ontdek nu de voordelen van TCA peeling en geef je huid een verjongende boost.

jasmine flowers white2.png
12
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Huidvernieuwing

Kies voor Skin Tech® Easy TCA peeling en geniet van veilige en gecontroleerde huidvernieuwing. Deze middeldiepe chemische peeling maakt gebruik van trichloorazijnzuur (TCA) om de bovenste huidlaag te verwijderen en een gladdere, egalere huid te onthullen.

Met twee varianten, Easy TCA Classic en Easy TCA Pain Control, biedt deze peeling geschikte opties voor verschillende behoeften. Of je nu pigmentvlekken, littekens of huidoneffenheden wilt verminderen, Skin Tech® Easy TCA peeling kan een effectieve oplossing zijn. Ervaar de voordelen van deze geavanceerde peeling en transformeer je huid.

jasmine flowers white2.png
7
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Gladdere teint

Wil je je huid verbeteren en een gladdere teint krijgen? TCA peeling is de oplossing. Deze effectieve behandeling verwijdert de bovenste huidlaag en onthult een frisse, vernieuwde huid. Met Skin Tech® Easy TCA peeling kun je veilig en gecontroleerd peelen, zelfs als je een donkerdere huid hebt.

Het resultaat hangt af van je huidtype en de conditie van je huid, maar na 4 sessies kun je een vermindering van 2 tinten verwachten. Ontdek nu de voordelen van TCA peeling en bereik een gladdere teint met een stralende huid.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?