Neo-balance

Huidhydratatie

Neo-Balance biedt de perfecte oplossing voor glansvermindering, verstoppingsverwijdering en lichte hydratatie van de vette huid. Met gespecialiseerde algen en plantenextracten wordt overtollige olie, talg en glans effectief aangepakt, terwijl de huid helder, mat en verfrist blijft.

Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen met acne, aangezien het helpt bij het in balans brengen van talgklieren en het verminderen van olieachtigheid voor een matte finish. Ontdek de voordelen van Neo-Balance en geniet van een schonere, gladdere en frissere huid.

jasmine flowers white2.png
14
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Matte huid

Neo-Balance is dé oplossing voor een matte huid met vermindering van glans en verstoppingen. De behandeling hydrateert en verfrist de huid, terwijl het de talgklieren in evenwicht brengt en de olieachtigheid vermindert.

Dankzij zachte exfoliatie worden oneffenheden en dode huidcellen effectief verwijderd, waardoor de huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. Het helpt ook bij het kalmeren van een onrustige huid met acne en geeft de huid een jeugdige uitstraling. Ontdek de kracht van Neo-Balance en geniet van een stralende, gebalanceerde huid.

jasmine flowers white2.png
9
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Frisse huid

Verfris je huid met Neo-Balance en ontdek de voordelen van deze behandeling. Het helpt de vette huid weer in balans te brengen, de talgproductie te verminderen en een matte effect te creëren. Daarnaast zuivert het de huid, exfolieert het zachtjes het huidoppervlak en helpt het bij het verhelderen van de teint.

Met de kalmerende eigenschappen is Neo-Balance ideaal voor mensen met een onrustige huid en acne. Ervaar een schonere, gladdere en frissere huid met Neo-Balance.

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?