Easy Droxy peeling

Easy Droxy peeling

Onze Easy Droxy Peeling is een veilige en eenvoudige peelingbehandeling die ontworpen is om de textuur en helderheid van uw huid te verbeteren. Het is een vorm van chemische peeling die zachte zuren gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en de vernieuwing van de huid te stimuleren. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypen en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Onze hooggekwalificeerde specialisten zullen eerst uw huid grondig analyseren om de juiste concentratie en duur van de behandeling te bepalen. Vervolgens wordt de Easy Droxy Peeling op uw huid aangebracht en gedurende een bepaalde tijd gelaten. U kunt een lichte tinteling of warm gevoel ervaren, wat normaal is en aangeeft dat de peeling zijn werk doet. Na de behandeling zal uw huid er frisser en stralender uitzien, met een gladdere textuur en verminderde tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

jasmine flowers white2.png
12
icoone image removebg preview
HydraFacial+Logo+Black
Logo
download removebg preview

Voordelen

Een van de grootste voordelen van de Easy Droxy Peeling is dat er minimale downtime bij komt kijken. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het is echter belangrijk om uw huid te beschermen tegen direct zonlicht en een breedspectrum zonnebrandcrème te gebruiken om het risico op hyperpigmentatie te verminderen. We raden ook aan om uw huid te hydrateren en te verzorgen met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor na de peeling.

jasmine flowers white2.png
7
elements line drawing white jasmine flower illustrations FF57E82 2020 06 29 2
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY.png
woman spa mask black half face beauty concept M9ZAHJY 1.png
jasmine flowers white 4.1 Converted
spa in the background 4BT6SD5.jpg

Ervaren specialisten

Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om een reeks Easy Droxy Peeling-behandelingen te ondergaan, afhankelijk van uw huidconditie en doelen. Onze ervaren specialisten zullen een behandelplan op maat voor u opstellen en u begeleiden tijdens het gehele proces. Bereid u voor op een huidverjongende ervaring met onze Easy Droxy Peeling en geniet van een stralende huid die uw natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Inschrijven nieuwsbrief

Open chat
1
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?